Media

Αποκάλυψη για το Masterchef: Είναι τελικά στημένο το ριάλιτι;

Αποκάλυψη για το Masterchef: Είναι τελικά στημένο το ριάλιτι;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στηνουν ή όχι το Masterchef η παραγωγή με τους παίκτες; Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το παιχνίδι και απάντησε στο κρίσιμο ερώτημα.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε αν το Masterchef είναι στημένο!

«Καλώς ή κακώς η τηλεόραση μέσω του μοντάζ κατευθύνει κάπου αλλού το ενδιαφέρον του κοινού ή των παικτών γενικά. Ως ένα βαθμό δεν μπορώ να το πω ως στημένο απλά θεωρώ ότι προωθούνται κάποιοι παίκτες, κάποιοι άλλοι βγαίνουν με ένα πιο κακό προφίλ, λανθασμένα προς τα έξω. Ήθελα να φύγω από το παιχνίδι για να παραμείνω ίδιος όπως ήμουν εκτός. Ο χαρακτήρας μου εκτός παιχνιδιού να είναι ο ίδιος. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγα νωρίς και εγώ και οι υπόλοιποι. Θεωρώ ότι παίζουν αρκετά λίγα στιγμιότυπα στον αέρα από αυτά που συμβαίνουν είτε on camera είτα off. Αλλάζουν κάπως την εικόνα μου.

Κάποιοι παίκτες γίνονται πιο αγαπητοί στο κοινό γιατί παρουσιάζονται διαφορετικά. Είναι αρκετά εμφανές ότι κάποια άτομα έχουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. Κόβονται στιγμιότυπα στο μοντάζ για να βγάλουν κάποιοι πιο κακή εικόνα», απάντησε ο Χαράλαμπος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X