Media

Big Brother: «Φωτιά» έχουν πάρει τα στοιχήματα

Big Brother: «Φωτιά» έχουν πάρει τα στοιχήματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

To Big Brother τελειώνει και μετά από 3,5 μήνες περίπου θα μάθουμε ποιος ή ποια συγκάτοικος θα πάρει τα 100.000 ευρώ και ο κόσμος αποδεικνύει πως έχει φανατιστεί καθώς τα στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece (@grbigbrother)

Στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Δημήτρης Πυργίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Σοφία Δανέζη και Ζακ Ιωαννίδης, και όλοι τους περιμένουν να έρθει η Παρασκευή (18/12) για να μάθουν επιτέλους ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», τα στοιχήματα που αφορούν το Big Brother, έχουν πάρει φωτιά και στην πρώτη θέση βρίσκεται η Άννα Μαρία με απόδοση 1.20 ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σοφία Δανέζη με απόδοση 4,00.

Στην τρίτη θέση είναι ο Δημήτρης Πυργίδης με απόδοση 5.00, στην τέταρτη θέση ο Ζάκ Ιωαννίδης με απόδοση 8.00 και στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Γρηγόρης Τσεκούρας με απόδοση 21.00!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece (@grbigbrother)

Τα στοιχήματα όμως παίρνουν «φωτιά» και στα social media καθώς ο κόσμος κάνει τις δικές του ψηφοφορίες σε ομάδες που αφορούν το Big Brother και οι περισσότεροι δείχνουν την ξεκάθαρη στήριξη τους στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία έχει «κερδίσει» πολλούς θαυμαστές.

Ο τελικός θα μεταδοθεί στις 21:00 στον ΣΚΑΙ την Παρασκευή 18/12 και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother!

Δείτε ακόμη: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Είναι ζευγάρι με την… Άγρια Μέλισσα Χρύσα Μιχαλοπούλου; video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X