Media

Δημήτρης Σκουλός: Η παρέμβαση στο Happy Day

Δημήτρης Σκουλός: Η παρέμβαση στο Happy Day
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει συνεργαστεί με πολλά μοντέλα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό! Οπότε είναι λογικό να έχει χάσει το μέτρημα αλλά και τα πρόσωπα τα οποία έχουν κάνει φωτογραφίσεις!

Με παρέμβαση του στο «Happy Day», ο γνωστός φωτογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» καθώς ξέχασε να αναφερθεί στο όνομα της Βίκυς Κουλιανού όταν αναφέρθηκε στα μοντέλα που έχουν καριέρα στο εξωτερικό.

«Εγώ είμαι φωτογράφος, αυτό πήρα να διευκρινίσω. Εγώ, μια καριέρα ενός μοντέλου, τη βλέπω και φωτογραφικά. Η Βίκυ έχει κάνει σπουδαία πράγματα στο εξωτερικό, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη, έχει κάνει shows για όλους τους μεγάλους σχεδιαστές. Απλά εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε στο μυαλό κάτι φωτογραφικό που να θυμάμαι από τη Βίκυ. Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα, τις φωτογραφικές τους δουλειές», δήλωσε ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM!

Στη συνέχει είπε ο Δημήτρης Σκουλός:

«Γιατί το ξανατονίζω, είμαι φωτογράφος. Δεν θυμόμουν από τη Βίκυ τι έχει κάνει. Την καριέρα της την ξέρω. Δεν ήθελα να ακυρώσω το Βίκυ, την ξέρω πολλά χρόνια. Έχει καριέρα η γυναίκα, αλλά φωτογραφικά δεν θυμάμαι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/KJvMY7TzTfQ

Δείτε ακόμη: Battle of the Couples: Βρέθηκε ο παρουσιαστής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X