Media

Ελεονώρα Μελέτη: Με ύπνωση είδε ότι είχε πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937…

Ελεονώρα Μελέτη: Με ύπνωση είδε ότι είχε πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την δήλωση που έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη, ότι έχει δοκιμάσει τη μέθοδο της αναδρομής, για να μάθει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στο “Mega Καλημέρα” σήμερα (15/6), πως έχει κάνει ύπνωση.

«Να σας πω, το γελάτε, το γελάτε, αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος» εξήγησε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, γιατί έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο, δεν θα σας πω ποτέ τι ήμουν και τι έκανα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τέλος χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, ανέφερε πως είχε πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937. Συγκεκριμένα είπε: «Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, δεν το είχα κάνει στο “Hashtag”, το είχα κάνει για προσωπικούς μου λόγους. Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X