Media

Ένα νέο αγόρι μπαίνει στο «My Style Rocks» και είναι κούκλος (vid)

Ένα νέο αγόρι μπαίνει στο «My Style Rocks» και είναι κούκλος (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το My Style Rocks υποδέχεται έναν νέο άνδρα στο πλατό και το όνομα  αυτού Σπύρος Νικολαϊδης! Και από ότι φαίνεται η παραγωγή του παιχνιδιού θέλει να κάνει ανατροπές για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης!

O 26χρονος Θεσσαλονικιός μπήκε στο παιχνίδι για να δείξει πως διαθέτει στιλ και από ότι φαίνεται θα κάνει πολλά κορίτσια να ασχοληθούν μαζί του!

Από μικρή ηλικία ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται με το kick boxing. Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling και του αρέσει να μπερδεύει τα στιλ και να δημιουργεί κάτι καινούριο.

Είναι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται στο My Style Rocks γιατί θα έχει τη δυνατότητα να δείξει ακόμα ένα ταλέντο του… τις στιλιστικές του ιδέες και προτάσεις. Είναι αρκετά ανταγωνιστικός και μάχιμος. Δεν φοβάται τις γυναίκες, ούτε στο My Style Rocks, αλλά ούτε και στη ζωή του. Όταν ξεκινάει κάτι, έχει μόνο ένα σκοπό… να φτάσει μέχρι το τέλος.

Δείτε τον:

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 9/11

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X