Media

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά για τον δημόσιο τσακωμό Βανδή και Μπισμπίκη! video

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά για τον δημόσιο τσακωμό Βανδή και Μπισμπίκη! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Χωρίζει η Βανδή με τον Μπισμπίκη; Ακόμα δεν τα έφτιαξαν και χωρίζουν; Βόμβα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας προλογίζοντας το θέμα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μιλάμε για τον πρώτο τους καβγά» είπε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας. «Ποιες είναι οι πληροφορίες; Όχι όχι τώρα… Ποιος το λέει; Έδωσαν συνέντευξη;» ήταν τα λόγια της Φαίης Σκορδά που αντέδρασε με το θέμα της εκπομπής της.

«Θα δίναμε συνέντευξη ότι έχουμε τσακωθεί ρε Φαίη;» απάντησε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιάγκας. «Τους είδαν περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που πήγαν να πιουν τον καφέ τους. Το ρεπορτάζ μεταδίδω» απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Μπορείς να μου πεις από ποιο περιοδικό, ποια εφημερίδα ή ποιο site το ξεκίνησε όλο αυτό; Εσύ έχεις πληροφορίες γι’ αυτό;» συνέχισε η Φαίη Σκορδά. «Εγώ δεν έχω ρεπορτάζ, έχω πληροφορίες. Πληροφορίες ότι δημιουργήθηκε μία ένταση» ανταπάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας.

«Έτσι όπως το πας θα τον ραπίσεις στο τέλος» παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας και έδωσε την… πάσα στον Γρηγόρη Μπάκα να συνεχίσει το ρεπορτάζ του. Αφού μετέφερε τις πληροφορίες, επικαλούμενος το δημοσίευμα του περιοδικού ciao, ο παρουσιαστής του Πρωινού ξαναπήρε τον λόγο. «Πολύ έξυπνα η Βανδή, θέλει να τονίσει τη βασική της ιδιότητα, ως μαμά, και έκανε μία παπαρατσική φωτογράφιση… Στημένες είναι όλες αυτές».

Τότε, ήρθε η δεύτερη «έκρηξη» από τη Φαίη Σκορδά

«Δεν είναι στημένες! Κάτσε ρε παιδί μου, είναι δυνατόν να το λες αυτό τώρα; Σε πληροφορώ ότι εγώ πολλές φορές έχω υπάρξει χωρίς να είναι στημένο» ήταν τα λόγια της, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην αντιδρά…

«Το πρωινό»: Σε παράλληλο σύμπαν η Φαίη Σκορδά στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου

«Αν θες να το πάμε σωστά, να δούμε προηγούμενα εξώφυλλα περιοδικών τα προηγούμενα χρόνια, που δεν υπήρχε Μπισμπίκης, πόσες φορές ήταν η Βανδή με την κόρη της; Άρα; Δεν χρειάζεται να τονιστεί η βασική της ιδιότητα. Όλα τα χρόνια αυτό βλέπουμε» πρόσθεσε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά.

«Θα είμαι και αύριο εδώ;» αναρωτήθηκε με χιόυμορ ο Γρηγόρης Μπάκας. «Θα φύγουμε μαζί Γρηγόρη μου. Θα μας πάρουν κάπου… Δεν ξοφλήσαμε κιόλας» αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X