Media

Φαίη Σκορδά. Μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή

Φαίη Σκορδά. Μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο κανάλι, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει επικρατήσει η άποψη ότι οι «Αταίριαστοι» θα πρέπει να επιστρέψουν στην παλιά ώρα τους, αμέσως μετά από την εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου, μια κίνηση που θα ενισχύσει υποτίθεται το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού το πρωί.

Θα επιτρέψει επίσης στους «Αταίριαστους» να επιστρέψουν στο στούντιο του Νέου Φαλήρου, αντί για το στούντιο Alpha στα Βριλήσσια από όπου βγαίνουν φέτος. Εξυπακούεται ότι το «Πρωινό μας» θα πρέπει να πάρει μετάθεση για το δίωρο 12:00 – 14:00. Θα παραδίδει στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και θα ακολουθεί -άγνωστο ποια- ψυχαγωγική εκπομπή.

Φαίη Σκορδά: Τα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για το νέο «Πρωινό μας» που η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι και τόσο… πρωινό. Κι αυτό γιατί είναι ειλημμένη η απόφαση να ξεκινά πλέον στις 12 το μεσημέρι και να ολοκληρώνεται στις 2. Οπότε η Φαίη πάει απέναντι στην καλή της φίλη, Ζήνα Κουτσελίνη.

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην ενθουσιάστηκε και τόσο με την ιδέα, αλλά η γραμμή του ΣΚΑΪ δεν θα αλλάξει. Ένα κανάλι που ρίχνει το βάρος στο ενημερωτικό κομμάτι, θέλει όλη την πρωινή ενημέρωσή του μαζί μέχρι τις 12. Και όχι να κόβεται στη μέση όπως έγινε τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Το μοναδικό ερώτημα είναι η σύνθεση της νέας εκπομπής. Ποιοι δηλαδή θα βρίσκονται στο πλευρό της Φαίης τη νέα περίοδο. Μόνο για την Έλενα Χριστοπούλου δεν υπάρχουν ερωτηματικά, αφού συνεχίζει κανονικά.

Ενώ δεν αποκλείεται να την εκμεταλλευθεί ο ΣΚΑΪ και με συμμετοχή σε βραδινή εκπομπή. Η Αφροδίτη Γραμμέλη μάλλον θα μείνει, αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό.

Η αλήθεια είναι ότι η Φαίη ήθελε πολύ τη νέα σεζόν τον Κώστα Τσουρό, αλλά την πρόλαβε το Mega στην πορεία αφού συμφώνησε με τον παρουσιαστή για δική του εκπομπή μετά την αποχώρησή του από το τιμ της Ελεονώρας Μελέτη.

Επίσης, δεν δείχνει να προχωρά και η περίπτωση της Νάνσυς Παραδεισανού που ακούστηκε πολύ έντονα. Κι αυτό γιατί αναμένεται να συνεχίσει τελικά στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ.

Η Φαίη λέγεται ότι καλοβλέπει τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αν και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Επίσης, υπάρχει «φλερτ» με Κωνσταντίνο Βασάλο και Νίκο Μουρατίδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X