Media

Φοβερή αποκάλυψη του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Φοβερή αποκάλυψη του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρωινό Σαββάτου, με καφέ χαλαρά στον καναπέ (για όποιον δεν έφυγε τριήμερο) και ανοίγοντας την τηλεόραση εμφανίζεται ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, με καλεσμένο τον Γιώργο Καρατζαφέρη (τον χέρι-χέρι ντε), ο οποίος εκτός από το κουστούμι του, βγήκε και ολόκληρος από τη ναφθαλίνη για να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, σύμφωνα με το κανάλι του Φαλήρου, ενόψει των εκλογών.

Και επειδή ο Γιώργος Καρατζαφέρης κρατάει μυστικά και ντοκουμέντα την περιμένεις την ειδησάρα. Και ο Γιώργος (ο Καρατζαφέρης ντε και όχι ο Αυτιάς) την πέταξε και παραλίγο να μας βρει στο σταυρό κυριολεκτικά.

Δώστε βάση τι είπε όταν η συζήτηση κάποια στιγμή, παίρνει λίγο διαφορετική τροπή (κατά τύχη και όχι προγραμματισμένα. Α, πα πα δεν χρειάζεται στημένες συνεντεύξεις ο Γιώργος) και ο πρώην Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αρχίζει και αραδιάζει τα εξής:

«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι καλός άνθρωπος, ορθόδοξος δεν είναι», «Ο Τσίπρας πάει με τις κάμερες στις εκκλησίες για να πάρει τις θεούσες», «Ο Μητσοτάκης είναι χριστιανός ακριβώς με την έννοια του χριστιανού (σωστός ο Γιώργος αφού ανάβει λαμπάδες όσο το μπόι του στην Τήνο)».

Και δεν κρατήθηκε και προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη, που όμοιά της ούτε ο απόστολος Ιωάννης δεν θα έγραφε στη δική του Αποκάλυψη…

«Και θα αποκαλύψω και κάτι και είμαι σίγουρος ότι θα ενοχληθεί. Αλλά εγώ θα το πω. (κωλώνει ο Γιώργος;)  Το φιλανθρωπικό έργο του Μητσοτάκη δεν  μπορείς να το φανταστείς. Εν κρυπτώ χωρίς καν δημοσιότητα. Αυτό το λέω γιατί είναι η πεμπτουσία του χριστιανισμού…»

Ευχαριστούμε Γιώργο για τη μεγάλη αποκάλυψη. Θα μας πεις και δύο λόγια παραπάνω για το κρυφό φιλανθρωπικό έργο του Μητσοτάκη; Μπράβο Γιώργο που τόλμησες και το αποκάλυψες, γιατί νομίζαμε πως ήταν λίγο τσιφούτης… Μπράβο Γιώργο που αποκατέστησες την αλήθεια. Σε ευχαριστούμε από το βάθος της χριστιανικής μας καρδιάς…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X