Media

Φουρτούνες στο Σκάι με τη Φαίη Σκορδά και τη μετακίνηση της εκπομπής της

Φουρτούνες στο Σκάι με τη Φαίη Σκορδά και τη μετακίνηση της εκπομπής της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η φαεινή που είχαν τα υψηλά κλιμάκια του Σκάι να πάρουν τη Φαίη Σκορδά και να τη βάλουν μάλιστα σφήνα σε ενημερωτικές εκπομπές φαίνεται πως ήταν πολύ κακή τελικά. Οπως σας ενημερώνει συχνά ο eretikos.gr η Φαίη Σκορδά έχει κάνει ρουτίνα τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Την ανατροπή της ιστορικής απόφασης να παραδώσει την πρωινή ζώνη στην ψυχαγωγία φέρεται να επεξεργάζεται ο σταθμός. Η ηχηρή μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου ανέτρεψε έναν απαράβατο -έως τώρα- κανόνα του ΣΚΑΙ ότι μέχρι τουλάχιστον τις 12:00 ο τηλεοπτικός αέρα του σταθμού ανήκει αποκλειστικά στην ενημέρωση.

Το αποτελέσματα της ανατροπής αυτής, με την είσοδο της εκπομπής Πρωινό μας στις 10.00-12.00 και την μετακίνηση των Αταίριαστων στις 12.00-14.00, δεν δικαιώνουν τους εμπνευστές της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, υποχώρηση των ποσοστών τηλεθέασης στην εκπομπή της Φαίης σε σχέση με τη δυναμική της πρεμιέρα, φέρνει στο προσκήνιο σενάρια νέας αλλαγής, ενώ πυκνώνουν οι φωνές αμφισβήτησης για την ορθότητα της αρχικής απόφασης να παραδοθεί το slot 10.00-12.00 στην ψυχαγωγία.

Λιγότερο από δύο μήνες από την έναρξη της σεζόν, ο ΣΚΑΙ φαίνεται ότι ανοίγει έναν ακόμα ασκό του Αιόλου, καθώς για να προχωρήσει το σενάριο της μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στις 12.00-14.00, θα απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση του ισχυρού συμβολαίου τριετούς διάρκειας της παρουσιάστριας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X