Media

GNTM: Η τσιγγάνα που πέρασε στην επόμενη φάση

GNTM: Η τσιγγάνα που πέρασε στην επόμενη φάση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο κορίτσι εμφανίστηκε στις οντισιόνς του GNTM και το όνομα αυτής, Παρασκευή και είναι τσιγγάνα! Και οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση της νεαρής κοπέλας.

Στο reality μοντέλων έχουμε δει πολλά νεαρά κορίτσια με καταγωγή από διάφορα μέρη στον κόσμο αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε εμφανιστεί μια τσιγγάνα! Και δυστυχώς, υπήρξε και εκείνη «θύμα» bullying για την καταγωγή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι κριτές τώρα, έχουν πάρει τις θέσεις τους και είναι πανέτοιμοι για τα επόμενα μοντέλα των auditions. Για να δούμε τι θα δούμε!#GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv @vickykaya_ @skoulos @angelosbratis @genevievevv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

«Είμαι τσιγγάνα και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Όταν ήμουν πιο μικρή δεχόμουν άσχημες κριτικές λόγω της καταγωγής μου, αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό.» είπε η Παρασκευή στους κριτές του GNTM και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι, αγαπώ πολύ αυτό που είμαι και θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις τσιγγάνες, να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό».

Το κορίτσι πέρασε φυσικά στο bootcamp του GNTM και περιμένουμε να δούμε τι θα καταφέρει στο παιχνίδι!

Δείτε την στο παρακάτω απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά «Παρουσιάστε!» με τον Γιάννη Μπέζο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X