Media

GNTM νικητής: Ποιος κέρδισε το μεγάλο έπαθλο

GNTM νικητής: Ποιος κέρδισε το μεγάλο έπαθλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

GNTM νικητής: Για μια ακόμη χρονιά, η κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model αποφάσισαν μαζί με τη ψήφο του κοινού, πως ένα είναι το μοντέλο το οποίο θα μπορέσει να πάρει το μεγάλο έπαθλο και να ανακηρυχθεί το καλύτερο μοντέλο.

Τρεις δοκιμασίες χρειάστηκε να περάσουν οι φιναλίστ του διαγωνισμού έτσι ώστε να φτάσουν κοντά στην πηγή αλλά ένα από αυτά κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο και τους κριτές και πλέον έχει στα χέρια του το έπαθλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στην πρώτη δοκιμασία είδαμε 15 μοντέλα από το παρελθόν του GNTM να επιστρέφουν στην πασαρέλα και οι 4 φιναλίστ: Αιμιλιάνο, Παρασκευή, Ηρακλής και Ανδρέας έπρεπε να ξεχωρίσουν όπως και έκαναν! Όμως, ο Αιμιλιάνο δεν κατάφερε να μπει στην τελική τριάδα και αποχώρησε! (GNTM νικητής).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η τριάδα που έμεινε – Παρασκευή, Ανδρέας και Ηρακλής- κλήθηκαν να βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά όπου πρωταγωνίστησαν σε δυο φωτογραφίσεις τις οποίες επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός και τα μοντέλα εντυπωσίασαν τους πάντες. Όλα ήταν τέλεια και στήθηκε ένα κόκκινο χαλί για να μπορέσουν να φωτογραφηθούν τα μοντέλα και έτσι ξεκίνησε η δεύτερη δοκιμασία και η τρίτη. Ο Δημήτρης Σκουλός ενθουσιάστηκε με τη φωτογράφιση και δε σταμάτησε να φωνάζει από χαρά κατά τη διάρκεια των σετ!

Στο πλατό του GNTM, οι κριτές δυσκολεύτηκαν πολύ για την επιλογή του νικητή αλλά μαζί με τον κόσμο αποφάσισαν πως το άτομο το οποίο αξίζει το βραβείο είναι …. o Ηρακλής!

Να σας θυμίσουμε πως το μοντέλο που κατάφερε να κερδίσει το GNTM είναι 50.000 ευρώ, ένα συμβόλαιο με το Elite model managment στο Λονδίνο, και ένα αυτοκίνητο. Με το καλό να τα χαρεί, λοιπόν!

Δείτε ακόμη: MasterChef: Το trailer για τον νέο κύκλο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X