Media

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα «Κάτια»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα «Κάτια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Άννα Μαρία Βέλλη διασταύρωσαν τα ξίφη τους όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και οι δυο παίκτριες κατάφεραν να δημιουργήσουν νέο κλίμα στην ομάδα Διάσημων.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, με τον γνωστό τρόπο του, είπε στην κάμερα πως η νέα παίκτρια που έχει μπει τις τελευταίες μέρες στο Survivor, είναι η νέα Κάτια, καθώς προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γίνει η «βασίλισσα».

«Αυτά τα ξεμαλλιάσματα και τις κατινιές δεν τις μπορώ, με κουράζουν και δεν θέλω καν να τα σχολιάζω. Αλλά στην προκειμένη πρέπει! Τα κορίτσια ήθελαν να εκδηλώσουν τον θυμό τους κατ’ αυτό τον τρόπο και ευθύνεται 100% η Ελίζαμπεθ! Έχουμε μια νέα Κάτια που θεωρεί ότι πρέπει ντε και καλά να κερδίζει και, αν δεν κερδίζει, δεν αξίζει. Όσο κερδίζει, θα είναι η βασίλισσα του χορού και όσο δεν κερδίζει δεν έχει κάποια υπόσταση. Αυτό δεν ισχύει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Και συνέχισε λέγοντας για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι:

«Είναι πολύ προκλητικό να συγκαλείς συμβούλιο για ένα σοβαρό, υποτίθεται, ζήτημα με αυτή την προκλητική εμφάνιση. Η εμφάνιση έρχεται πάντα σε συνδυασμό με την προσωπικότητα του ατόμου. Μια κοπέλα (Ελίζαμπεθ Ελέτσι) η οποία έχει μια τέτοιου είδους εμφάνιση ζουμερή – δεν έχει τίποτα κακό και το ανθρώπινο σώμα δεν έχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε – θεωρώ όταν το εκθέτεις τόσο πολύ φορώντας ένα τόσο αποκαλυπτικό μαγιό και μιλάς για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, είναι αστείο»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/WW5D26QhY4g

Δείτε ακόμη: Survivor 2021: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια οι Μαχητές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X