Media

Η Κατερίνα Καινούριου χέρι-χέρι με… τεκνό

Η Κατερίνα Καινούριου χέρι-χέρι με… τεκνό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με 25χρονο τεκνό εθεάθη στις διακοπές χεράκι-χεράκι και να΄σου όλα τα πρωινάδικα να ασχολούνται με την ερωτευμένη Κατερίνα Καινούριου. «Ξανά ερωτευμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τα τελευταία χρόνια -και μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο- επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.» ήταν το μοτίβο.

Αλλά αυτή τη φορά της ξέφυγε και την έπιασαν στα…πράσα. Λέτε; Μπα δεν νομίζω. Η Κατερίνα Καινούριου άμα θέλει να κρυφτεί ξέρει να κρύβεται.

Οπότε η λίγο χαλαρή βόλτα χεράκι-χεράκι, το χαμόγελο μας παραπέμπει πως μας έπιασε ο φακός χωρίς να θέλουμε. Είναι έτσι; Δεν νομίζω.

Τέλος πάντων, η ξανθιά παρουσιάστρια εθεάθη με 25χρονο (δηλαδή κάτι λιγότερο από 10 χρόνια μικρότερο), ο οποίος φαίνεται να δηλώνει επιχειρηματίας και να κινείται μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου. Οπότε φέτος θα βλέπουμε την Κατερίνα Καινούριου να πετάγεται συχνά πυκνά στο Λονδίνο για ψώνια. Α, για όποιον ενδιαφέρεται το όνομα του 25χρονου είναι Νάσος Αναστασόπουλος και το ερωτευμένο ζευγάρι συνελήφθη χέρι – χέρι στη Νάξο από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού «Hello», το οποίο όλως τυχαίως βρέθηκε στο νησί.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X