Media

Η Μπέττυ Νικολέση καταγγέλλει γνωστό πρωταγωνιστή για παρενόχληση: “Με στρίμωχνε στο καμαρίνι”

Η Μπέττυ Νικολέση καταγγέλλει γνωστό πρωταγωνιστή για παρενόχληση: “Με στρίμωχνε στο καμαρίνι”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μια καταγγελία-σοκ για σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο πρωταγωνιστή προχώρησε η ηθοποιός Μπέττυ Νικολέση, την ώρα που οι αποκαλύψεις σε σχέση με το ελληνικό #MeToo έχουν μπει σε μια φάση ανάπαυλας μετά τη φυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Νικολέση, η οποία έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’90, προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής, αναφέροντας ότι ο συνάδελφός της τη στρίμωχνε στα καμαρίνια και της έκανε δύσκολη τη δουλειά της.

Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε ότι όταν της συνέβη αυτό, το είπε στον σκηνοθέτη και τον παραγωγό, χωρίς να αναφέρει αν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Χωρίς να κατονομάζει τον γνωστό πρωταγωνιστή, η Μπέττυ Νικολέση συμπλήρωσε ότι εκείνος είχε παρενοχλήσει τόσο την ίδια όσο και άλλες γυναίκες πολλές φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων συγκεκριμένου σίριαλ.

«Κάποια στιγμή με μία από αυτές σύναψε και σχέση και η τότε σύντροφός του το είχε μάθει και επειδή ήμουν και γνωστή της, απαίτησε από τον τότε πρωταγωνιστή να απολυθεί και η κοπέλα που σύναψε σχέση και εγώ που υποτίθεται γνώριζα και δεν μιλούσα. Πού να της έλεγα ότι μου την είχε πέσει κι εμένα… Έχασα τη δουλειά μου», είπε η κα Νικολέση στην εκπομπή «Love It».

Πάντως, η ίδια τόνισε ότι το περιστατικό αυτό δεν ήταν ανάλογο με τη σεξουαλική κακοποίηση που κατήγγειλαν άλλες συνάδελφοί της. «Δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε όχι μόνο σε επίπεδο κουτσομπολιού, ούτε σε επίπεδο εκδικητικότητας, αλλά μπας και σταματήσει επιτέλους αυτή η κακοποίηση που είναι ποινικά κολάσιμη», σημείωσε η ηθοποιός.

«Ασφαλώς και γνωρίζω αυτά που λέει η Μπέττυ. Είναι απολύτως αληθή τα όσα λέει. Δεν έχει συμβεί μόνο στη Μπέττυ αυτό», επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν παρών στην ίδια εκπομπή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X