Media

Η «Τούρτα της μαμάς» τους ενώνει, ξανά, επαγγελματικά.

Η «Τούρτα της μαμάς» τους ενώνει, ξανά, επαγγελματικά.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο πρόσωπα τα οποία πρωταγωνιστούσαν φέτος στις «8 λέξεις» (Σκάι), θα βρεθούν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤική σειρά «Η τούρτα της μαμάς».

Ο λόγος για τη Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη οι οποίοι είπαν το «ναι» στη πρόταση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και θα έχουν συχνή παρουσία στο νέο κύκλο της σουρεαλιστική κωμικής σειράς πλάι στο Κώστα Κόκλα και στη Καίτη Κωνσταντίνου.

Οι δύο ηθοποιοί και ζευγάρι στη ζωή ύστερα από  το επιτυχημένο τους πέρασμα από τις «8 λέξεις» των Ανδρέα Γεωργίου – Κούλλη Νικολάου, καλούνται να υποδυθούν δύο νέους χαρακτήρες που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στα τραπεζώματα της Ευανθίας και του Τάσου στην «Τούρτα της μαμάς».

Τάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα

Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης θα συναντηθούν για δεύτερη σεζόν τηλεοπτικά αποδεικνύοντας πόσο αχώριστο δίδυμο είναι. Κάτι βέβαια που δεν κρύβει ο Τάσος Ιορδανίδης ο οποίος σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις του αναφερόμενος στη σύζυγο του είχε πει χαρακτηριστικά: «Στη Θάλεια οφείλω την καριέρα μου – αυτό που είμαι σήμερα. Ξεκάθαρα. Η Θάλεια με έχει οδηγήσει εδώ και μάλιστα ρίχνοντας τον εαυτό της. Μου λείπει ακόμα και στο περίπτερο να πάει, είμαστε «άρρωστο» ζευγάρι, δεν είμαστε στα καλά μας. Τουλάχιστον αυτό νιώθω. Είναι η καλύτερή μου φίλη, ο σύντροφός και ο έρωτας μου, άρα μου λείπει όταν φεύγει μακριά μου»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X