Media

Καλό Μεσημεράκι: Τα σχόλια για Καινούργιου

Καλό Μεσημεράκι: Τα σχόλια για Καινούργιου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι νέες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη Σπυροπούλου, φαίνεται, πως τάραξαν τον Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μέσω της ενότητας «Χρυσή τηλεόραση» θέλησε να σχολιάσει το γεγονός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΗΜΑΡΤΟΝ @lena_zevgara 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε κάποια πράγματα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της και εννοείται πως ο Νίκος Μουτσινάς θα σχολίαζε το απόσπασμα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Συγκεκριμένα είπε ο παρουσιαστής:

«Παιδιά ξέρετε ότι αγαπάω την Κατερίνα αλλά αυτό θεωρώ ότι ήταν πια φρικτό! Συγνώμη! Τι πάθανε; Σιγά που δε σου απάντησε στην εκπομπή! Γιατί να βγει να τα πει όλα αυτά; ότι δε σου έχει στείλει μήνυμα και ότι θα φύγει! Άκου τώρα ότι δεν το παίρνει προσωπικά αλλά… έχει πρόβλημα με το κανάλι. Δεν ξέρω ποιος φταίει! Κάποιος φταίει! Κάποιος από το «Ευτυχείτε» δεν νιώθει καθόλου «Ευτυχείτε» στην τοποθεσία ΟΡΕΝ. Αλλάξτε τίτλο και από «Ευτυχείτε» γίνετε «Κιτρινιστείτε». Φρίκη», είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Και μετά αναρωτιόταν αν της έχει στείλει κάποιοι μήνυμα για να μην το χρησιμοποιήσει εναντίον του! Φυσικά, όλα έγιναν στα πλαίσια του χιούμορ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το Γ2 😂♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις

Δείτε τη Χρυσή τηλεόραση:

Δείτε ακόμη: Σπυροπούλου: Η Καινούργιου έγινε έξαλλη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X