Media

«Καλό μεσημεράκι»: Το σημερινό stand up

«Καλό μεσημεράκι»: Το σημερινό stand up
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» σχολιάζει τα πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και διάφορα πράγματα τα οποία συμβαίνουν στον κόσμο και στην τηλεόραση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Boomerang bombing @petrosvii 😏 #kalomesimeraki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις

Ο παρουσιαστής κάνει κάθε φορά το stand up του για να ξεκινήσει η εκπομπή και με τον δικό του τρόπο σχολιάζει την επικαιρότητα! Σήμερα, θέλησε να ασχοληθεί με κάποια κορίτσια τα οποία αποφάσισαν να βγουν στη βεράντα και στο μπαλκόνι για να απολαύσουν τον ήλιο και να κάνουν ηλιοθεραπεία. Πολλές είναι οι κοπέλες που το κάνουν άλλωστε, καθώς μένουν σπίτι και είναι μια ευκαιρία, αφού δεν μπορούν να βρεθούν στην παραλία.

Ο Μουτσινάς σχολίασε τη Χριστίνα Μπόμπα και την Ελευθερία Ελευθερίου οι οποίες φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στον ήλιο.

«Οι κοπέλες στο Insta βγήκαν παγανιά για να πάρουν βιταμίνη D. Πρώτη σέρνει το χορό  η Χριστίνα Μπόμπα». Και συνέχισε σχολιάζοντας την Ελευθερία Ελευθερίου με επιφωνήματα όπως «Οου» γιατί είναι λίγο σέξι το κορίτσι και ο τρόπος που είχε καθίσει στην ξαπλώστρα της, έκανε πολλούς άνδρες στο πλατό να ξεκινήσουν τα επιφωνήματα!

Μάλιστα, θέλει και ο ίδιος να ακολουθήσει το παράδειγμα τους, καθώς δήλωσε πως μόλις πάει για break η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», θα βγει στα Μελίσσια για να δει λίγο ήλιο!

Προφανώς και έκανε πλάκα ο παρουσιαστής, αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε να λιάζεται το ΣΚ αν έχει καλό καιρό! Η ηλιοθεραπεία μας κάνει καλό!

Δείτε το stand up του παρουσιαστή στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είστε στις θεσεις σας? 😏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις

Δείτε ακόμη: Πεθαίνει η Χάιδω στο Καφέ της Χαράς; Συντετριμμένοι στο Κολοκοτρωνίτσι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X