Media

Καλό Μεσημεράκι: Το Survivor επιστρέφει

Καλό Μεσημεράκι: Το Survivor επιστρέφει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» έχουμε ακούσει πολλά και ο Νίκος Μουτσινάς, αποφασίζει κατά καιρούς να αναφερθεί σε τηλεοπτικά προγράμματα και δίνει τα δικά του spoilers στον τηλεοπτικό αέρα.

Χθες, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» πως επιστρέφει το Survivor και πως παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή και τον θέλουν και ο ΣΚΑΙ αλλά και η ACUN Medya. Και στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» θέλησαν να επιβεβαιώσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η @ilianapapageorgiou στους κήπους ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις

Ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» θέλησε να κάνει και αυτός την ανατροπή και ανακοίνωσε πως το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΙ και πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα δούμε να παρουσιάζει το γνωστό reality επιβίωσης. Οπότε, για ανα κάνει αυτή την ανακοίνωση, υποθέτουμε πως είναι οριστική η επιστροφή του reality, μιας και ο Μουτσινάς είναι άνθρωπος του ΣΚΑΙ πλέον.

«Έρχεται το Survivor… Ξέρω ότι το περιμένατε! Και Big Brother και Survivor και όλα. Ξέρω πως είχατε αγωνία όλοι. Αυτό το φαινόμενο reality ξαναχτυπά», είπε ο Μούτσι.

Αφού ολοκλήρωσε με τα του Survivor, o παρουσιαστής της εκπομπής συνέχισε να σχολιάζει άλλα πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» :

Δείτε ακόμη: GNTM: Τι αποκάλυψε ο Σκουλός

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X