Media

Κατερίνα Λιόλιου: Μιλά πρώτη φορά για τον Κωστόπουλο

Κατερίνα Λιόλιου: Μιλά πρώτη φορά για τον Κωστόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λιόλιου είδε πριν από λίγο καιρό το όνομα της να φιγουράρει σε εφημερίδες και sites, καθώς πήγε στο Ντουμπάι και βρισκόταν στην παρέα του Πέτρου Κωστόπουλου και όλοι υποθέσαμε πως κάτι τρέχει ανάμεσα τους.

Η νεαρή τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή τι συμβαίνει με τον επιχειρηματία και παράλληλα αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έλαβε από τον κόσμο, επειδή ταξίδεψε στο Ντουμπάι!

“Κατανοώ και το αρνητικό σχόλιο και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. Και θα σου πω γιατί… Τον Αύγουστο που η Ελλάδα είχε ανοίξει τα σύνορα στους τουρίστες και ο κόσμος πήγαινε διακοπές κανονικά, δυστυχώς νόσησα από κορονοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα, έκατσα σπίτι 20 ημέρες. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που έβλεπα τους φίλους μου να πηγαίνουν διακοπές. Είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω, την ψυχολογία κάποιου που θα τσαντιστεί και θα πει “μα γιατί;”, το καταλαβαίνω.”.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Κατερίνα Λιόλιο αποκάλυψε ποια είναι η σχέση τςη με τον Πέτρο Κωστόπουλο, λέγοντας:

“Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Στράτος Τζώρτζογλου: Το ξέσπασμα για τις καταγγελίες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X