Media

Κάτια Ταραμπάνκο: Μιλά για την εμπειρία της στο Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Μιλά για την εμπειρία της στο Survivor
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να αποχώρησε από το Survivor εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να της δείχνει την αγάπη του και πολλοί θα ήθελαν να την δουν ξανά μέσα στο παιχνίδι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κάτια Ταραμπάνκο /Tarabanko (@kweenkatyatar)

(Κάτια Ταραμπάνκο)

Το μοντέλο που πρωτογνωρίσαμε μέσω του GNTM, εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night show» και μίλησε για την εμπειρία που είχε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για το γεγονός που προκάλεσε ρήξη στην ομάδα της και δεν ήταν άλλο από το κρυμμένο ρύζι που έφαγε!

«Νόμιζα ότι είχα λύσει με τα παιδιά το θέμα του ρυζιού γιατί είχαμε μιλήσει και νόμιζα ότι το είχαμε κλείσει. Από ότι είδα όμως μετά συνεχίστηκε να αναφέρεται το όνομα μου γύρω από αυτό. Θα ήθελα ίσως να μείνω λίγες μέρες ακόμα για να εξηγήσω και να το κλείσω το θέμα περί ρυζιού και λαδιού».

Παράλληλα η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε:

«Σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα. Θα πήγαινα ξανά αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Στη συνέχεια της κουβέντας που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στην ομάδα που βρισκόταν και τους «έδωσε» καθώς φαίνεται πως είχαν άλλη συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες:

«Αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα έτσι όπως το έλεγαν δεν θα κρατούσα ποτέ μόνο για μένα το ρύζι. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα πως αυτή η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλη μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/3fdM_aP3j9U

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X