Media

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις παίκτριες που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο φετινό Survivor ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς η υγεία της δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Το μοντέλο έφυγε από το reality επιβίωσης και μίλησε στην εκπομπή «Love It» για την εμπειρία της στο παιχνίδι, την κατάσταση της υγείας της αλλά και για πράγματα τα οποία ακούστηκαν.

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω».

Παράλληλα, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Περικλής Κονδυλάτος και είπε:

«Το σκουλήκι είναι μια πάρα πολύ άσχημη λέξη να την χρησιμοποιείς γενικά. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ο Περικλής Κονδυλάτος θα έχει τους δικούς του λόγους και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίος χαρακτηρισμός. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου  (Κάτια Ταραμπάνκο). Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη. Είναι λίγο ακραίο ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες της ομάδας για να μείνω μόνη μου».

Aναφέρθηκε και στην στρατηγική για την οποία κατηγορήθηκε λέγοντας:

«Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάποιο τεράστιο λάθος για να έχω 8 άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήταν μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν το έπαιξα πουθενά και σε κανέναν».

Δείτε το σχετικό βίντεο όπου το μοντέλο μιλά για όλα και παράλληλα συγκινείται όταν αναφέρεται στη μητέρα της:

https://youtu.be/K-Y6xip_Z_4

Δείτε ακόμη: Θανάσης Ευθυμιάδης: Το περπάτημα πάνω σε σπασμένα γυαλιά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X