Media

Καυστικό σχόλιο απο τον Έκτορα Μποτρίνι για το «Master Chef»

Καυστικό σχόλιο απο τον Έκτορα Μποτρίνι για το «Master Chef»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μία ευρείας γκάμας θεμάτων συνέντευξη, στο επίκεντρο της οποίας ήταν η πανδημία, ο βραβευμένος σέφ Έκτορας Μποτρίνι, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων-και απάντησε βεβαίως-, για το σκληρό τηλεριάλιτι μαγειρικής «Master Chef» του Star. Με παρρησία είπε αφενός ότι το παρακολουθεί, τον διασκεδάζει αλλά και επίσης ότι όποιος ολοκληρώνει τη διαδικασία του ριάλιτι δεν σημαίνει ότι είναι και σεφ.

Το επίμαχο απόσπασμα απο τη συνέντευξη του διακεκριμένου μάγειρα στο gossiptv:

Άλλη μία χρονιά παρακολουθούμε νεαρούς και νεαρές μάγειρες και μαγείρισσες να διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef στην Ελλάδα. Πώς κρίνετε το συγκεκριμένο προϊόν;

Βλέπω τακτικά Masterchef και το διασκεδάζω. Είναι ένα πετυχημένο τηλεοπτικό κόνσεπτ που ψυχαγωγεί του τηλεθεατές, ένας τηλεοπτικός διαγωνισμός.

Έκτορας Μποτρίνι

Θεωρείτε ότι ένας τέτοιος μαγειρικός ή –καλύτερα- τηλεοπτικός τίτλος μπορεί να εξασφαλίσει σε έναν μάγειρα μία καλύτερη διαδρομή στον χώρο της κουζίνας;

Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ, αλλά τι πιστεύουν όσοι τους προσλαμβάνουν. Είναι ένας μαγειρικός διαγωνισμός δεξιότητας, όπως λέτε, δεν είναι σχολή μαγειρικής και όποιος βγαίνει νικητής έχει αποκομίσει μια γενική εμπειρία, όχι πτυχίο.

Αν επιθυμείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη του Έκτορα Μποτρίνι στο gossiptv κάντε κλικ εδώ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X