Media

Λιάγκας: Τριπλή… ρουκέτα του ΕΣΡ! «Τσακίζει κόκαλα» η τρίτη τιμωρία!

Λιάγκας: Τριπλή… ρουκέτα του ΕΣΡ! «Τσακίζει κόκαλα» η τρίτη τιμωρία!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκε ολόκληρη η απόφαση του ΕΣΡ για την τιμωρία της εκπομπής της οποίας ηγείται ο Γιώργος Λιάγκας στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Αίσθηση προκαλούν οι τρεις λόγοι με τους οποίους δικαιολογεί το ΕΣΡ την ποινή που επέβαλε στην εκπομπή, καθώς αναφέρεται με σκληρά λόγια για το περιεχόμενο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Γι’ αυτούς τους λόγους τιμωρήθηκαν Λιάγκας και ΣΚΑΪ

Οι δύο βασικοί λόγοι της τιμωρίας του ΣΚΑΪ είναι ότι η εκπομπή έδειξε «μη σεβασμό της αξίας του ανθρώπου» και «δυσμενείς διακρίσεις λόγω φύλου» στο θέμα της φοιτήτριας που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο τρίτος αφορούσε την «υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης της εκπομπής» λόγω σχολίων σε μία σειρά από θέματα σχολιασμού της τηλεοπτικής επικαιρότητας όπως πχ χορευτικές ικανότητες της Μαρίας Ιωαννίδου.

«Εγκεφαλικό» ο Λιάγκας! Πληρώνει και ο ίδιος για το πρόστιμο του ΕΣΡ!

Η πρώτη από τις τρεις τιμωρίες θα είναι η διακοπή προβολής της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» από τις 00.01 της 20/01 εως τις 24.00 της 24/01 ενώ η δεύτερη αφορά το πρόστιμο ύψους 150.000 €.

Απίστευτη η τρίτη τιμωρία!

Ενδιαφέρουσα και σπάνια είναι η τρίτη τιμωρία καθώς το ΕΣΡ αποφάσισε ότι ο σταθμός θα πρέπει να παίζει αδιαλείπτως μία κάρτα που θα αναγράφει ότι «Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης», ακόμα και στη διάρκεια του υπόλοιπου του προγράμματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X