Media

MasterChef 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς

MasterChef 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το MasterChef 5 δεν μπορούμε να πούμε πως έχει τη μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο αφού στα social media δεν ασχολείται σχεδόν κανείς και οι παίκτες έχουν μπει από την αρχή με άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα να μπαίνει στο προσκήνιο η ίντριγκα και όχι η μαγειρική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα νέο Mystery Box το οποίο για πολλούς είναι ο «φόβος και ο τρόμος» στο MasterChef 5 και μέσω αυτού μπορούν να πετύχουν κάποιους στόχους έτσι ώστε να προχωρήσουν πιο δυναμικά στο παιχνίδι.

Όμως, ένας παίκτης δε θέλησε να διαγωνιστεί και ο Πάνος Ράπτης ανακοίνωσε στους κριτές και στους συμπαίκτες του, πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί υπάρχει κάποιο προσωπικό ζήτημα και δε θέλει να συζητήσει κάτι παραπάνω.

Ο παίκτης του MasterChef 5 είπε:

«Θα ήθελα να δηλώσω την οικειοθελή αποχώρησή μου από τον διαγωνισμό και να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου κι όλους όσους με εμπιστευτήκατε. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα αλλά είναι κάτι προσωπικό και δεν ήθελα να πω κάτι άλλο περαιτέρω. Το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά για αυτήν την απόφαση.».

Έτσι άφησε την ποδιά του και αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/H5IU3HHlJGQ

Δείτε ακόμη: Survivor 2021: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X