Media

Masterchef: H φιλανθρωπική δράση του Γιώργου Ορφανού

Masterchef: H φιλανθρωπική δράση του Γιώργου Ορφανού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη δήλωση συμμετοχής στο “MasterChef 3” την έκανε η καλύτερή του φίλη και πήγε στο παιχνίδι για να γίνει καλύτερος μάγειρας και να εφοδιάσει τον εαυτό του με γνώσεις.

Θέλει να κάνει τους δικούς του περήφανους και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για τον Γιώργο Ορφανό. Για εκείνον η μαγειρική σημαίνει πάθος, σημαίνει ζωή και μέντορας σημαίνει πρότυπο.

Θεωρεί πως είναι ο άνθρωπος, που σε βοηθάει να ανοίξεις τα φτερά σου. Είναι υπερήφανος, που ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και ελπίζει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του.

Ο Κρητικός σεφ πέρα από τις μαγειρικές του ικανότητες, χαρακτηρίζεται και για τις φιλανθρωπικές του ανησυχίες και το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, καθώς είναι συνιδρυτής του οργανισμού “Hope street”, που εδρεύει στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για έναν οργανισμό που ενισχύει την ευαισθητοποίηση σε φιλανθρωπικά θέματα, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα ενημέρωσης κυρίως οπτικοακουστικού περιεχομένου, δηλαδή μέσω βίντεο, φωτογραφιών και εκπομπών κυρίως στο διαδίκτυο.

Το «Hope Srteet» έχει πραγματοποιήσει μια σημαντική πορεία έργων και δράσεων με μεγάλη απήχηση στο κοινό στη μέχρι τώρα πορεία του, καθώς πλήθος υποστηρικτών έχουν στηρίξει αυτό το σημαντικό έργο.

Συγκεκριμένα, η τελευταία δράση του οργανισμού με το σύνθημα #ΦτάσεΖωντανός ή #Αιμοδοσία, στόχευε να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση της νεολαίας στην πρόληψη της μάστιγας των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη, την ασφαλή οδήγηση και την εθελοντική αιμοδοσία.

Μέσα από αυτή την ενέργεια δεκάδες φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν, ενώ αρκετοί νέοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X