Media

MasterChef: Η Ελίζαμπεθ έδωσε spoiler χωρίς να το θέλει

MasterChef: Η Ελίζαμπεθ έδωσε spoiler χωρίς να το θέλει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Masterchef παραχώρησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, η οποία, χωρίς να το θέλει, αποκάλυψε ποια παίκτρια από το ριάλιτι μαγειρικής έχει αποχωρήσει.

Η Ελίζαμπεθ ήταν καλεσμένη στην Φωλιά των ΚουΚου και αναφέρθηκε στο λάθος που την οδήγησε στην πόρτα της εξόδου από το Masterchef, ενώ χωρίς να το καταλάβει είπε πως έχει συναντηθεί ήδη εκτός σπιτιού με την Άλκηστις.

Χαρακτηριστικά για την ημέρα της αποχώρηση της είπε, πως πολλά πήγαν στραβά εκείνη την ημέρα και την τριγύριζε πολλή αρνητική ενέργεια την ημέρα της αποχώρησή της.

Ακόμα, μίλησε και για τις παρέες που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται στο σπίτι του MasterChef, εξηγώντας πως λόγω ηλικίας τα υπόλοιπα παιδιά την έβλεπαν ως μητέρα τους.

Επίσης παραδέχθηκε ότι ήρθε αρκετά κοντά με τον Άλεξ, τον οποίο υποστήριξε λέγοντας πως το επεισόδιο τον αδίκησε έντονα, παρουσιάζοντας ένα άλλο πρόσωπο του.

Όταν ήρθε η κουβέντα στη Κρητικιά παίκτρια, της ξέφυγε και είπε πως, δεν την γνώρισε και πολύ καλά, καθώς έχει ένα έντονο χαρακτήρα και το βγάζει.

Εκεί δε που “καρφώθηκε” ήταν όταν είπε ότι έχουν βγει και μια φορές μετά την αποχώρηση της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/JBaHp_tqAIc

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X