Media

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Το παιδί στη ζωή ενός γκέι ζευγαριού, δεν ξέρω…»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Το παιδί στη ζωή ενός γκέι ζευγαριού, δεν ξέρω…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι μια γυναίκα η οποία δε φοβάται να μιλήσει για πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα και ένα από τα θέματα είναι και η υιοθεσία παιδιών από γκέι ζευγάρια!

Η ηθοποιός και performer παραχώρησε συνέντευξη στη Ρενέ Σαραντινού για το περιοδικό «Λοιπόν» και ρωτήθηκε για τη θέση που παίρνει σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης και τις υιοθεσίες παιδιών από γκέι ζευγάρια!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε συγκεκριμένα:

Δεν με απασχολεί τι κάνει κάποιος στην προσωπική του ζωή, δεν μου αρέσει όμως να εκτίθεμαι δημοσίως, επειδή είμαι έτσι ή επειδή είμαι αλλιώς… Και σε στρέιτ ανθρώπους, πάλι θα ενοχληθώ αν κάποιο ζευγάρι θα βρίσκεται κάπου δημόσια κι αρχίζει να φιλιέται, να χαμουρεύεται και να τα κάνει όλα αυτά δημοσίως. Κανένας δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό, έχει τον χώρο του, το σπίτι του, την ιδιωτικότητά του να το κάνει. Γενικά, βλέπω ότι υπάρχει μια έκταση και με τη βιομηχανία πορνό, το σεξουαλικό να είναι κάτι καθημερινό, όπως τρώμε το φαγητό μας, δεν συμφωνώ με αυτό, δεν είναι έτσι. Το σύμφωνο συμβίωσης θεωρώ ότι το ήθελαν ίσως περισσότερο οι γκέι, για να καλύπτονται οι ίδιοι νομικά, όταν είναι ένα ζευγάρι και είναι νόμιμο, για την περιουσία, αλλά φαντάζομαι ότι και με μια διαθήκη το κάνουν αυτό. Το παιδί στη ζωή ενός γκέι ζευγαριού, δεν ξέρω… Θα ήθελα να δω πια, παιδιά μεγαλωμένα από τέτοιες συνθήκες, να δω τι συμπεριφορά θ’ αναπτύξουν, για να μπορώ να έχω άποψη, τώρα δεν έχω άποψη, μόνο να εικάσω μπορώ.

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει ο Έλληνας ναυτικός που βρέθηκε όμηρος στη Νιγηρία – «Δεν μας άφηναν ούτε να κοιμηθούμε»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X