Media

Μεγάλη κόντρα Λιάγκα με ΑΝΤ1-Τηλεσίγραφου του σταθμού

Μεγάλη κόντρα Λιάγκα με ΑΝΤ1-Τηλεσίγραφου του σταθμού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1 υπάρχει. Φαίνεται πως το καλοκαίρι είναι «καυτό» στον ΑΝΤ1  ο οποίος από την νέα σεζόν και ύστερα από σχεδόν μια δεκαετία συνεργασίας, οφείλει να συνεχίσει δίχως την Φαίη Σκορδά,  αλλά παράλληλα φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής κέρδισε για την νέα σεζόν την ψήφο εμπιστοσύνης που έψαχνε από το σταθμό, όπου επέστρεψε προ διετίας, ωστόσο οι τριβές είναι ήδη αρκετά έντονες σε βαθμό παρεξήγησης. Το πιο σημαντικό θέμα, φυσικά, αφορά το πώς θα παρουσιαστεί το «Πρωινό» τη νέα σεζόν, όπως και το ποια παρουσιάστρια θα έχει ο Λιάγκας στο πλευρό του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Ciao, η συμφωνία με τη Δούκισσα Νομικού είναι οριστική, αλλά ο Λιάγκας δείχνει να μη συμφωνεί με την επιστροφή της στο Μαρούσι. Το συμβόλαιο του μοντέλου και παρουσιάστριας θα είναι διετούς διάρκειας κι έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία του δημοσιογράφου.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε εκφράσει τη θέλησή του να συνεργαστεί με την Ευαγγελία Αραβανού, θεωρώντας την πιο κατάλληλη για τη θέση της συμπαρουσιάστριάς του. Ο Λιάγκας και ο ΑΝΤ1 αντιπαρέταξαν τα επιχειρήματά τους σε τέτοιο βαθμό, που η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών κόντεψε να μην ολοκληρωθεί, με το σταθμό να του θέτει τελεσίγραφο, είτε να δεχθεί τη Δούκισσα είτε να αποχωρήσει.

Ο Λιάγκας, τελικά, υποχώρησε και συναντήθηκε, μάλιστα, για πρώτη φορά με την Νομικού σε καλό κλίμα, με τους ρόλους τους να είναι διακριτοί και την ετοιμότητά τους να είναι ξεκάθαρη μπροστά στις νέες προκλήσεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X