Media

Νανά Παλαιτσάκη: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος λίγες ώρες μετά το… εμβόλιο

Νανά Παλαιτσάκη: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος λίγες ώρες μετά το… εμβόλιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο βρίσκεται η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη μετά από σοβαρό, κατά πληροφορίες, πρόβλημα υγείας. Την Νανά εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο κάλεσε το EKAB για να τη μεταφέρει στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν χθες, Σάββατο, όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με τη λεζάντα: «Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα».

https://www.facebook.com/nana.palaitsaki/posts/3733960540045002

Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος δίνει τη μάχη της εδώ και χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς» είχε πει το 2016 σε συνέντευξή της η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας ανοιχτά για την ασθένειά της.

Στο People το 2015 για το ίδιο θέμα είχε πει:

««Ήταν 2009, όταν ένας γιατρός μού ανακοίνωσε πως έχω έξι μήνες ζωή. Αυτή τη στιγμή η υγεία μου είναι σε διαδικασία ελέγχου. Κάθε μήνα κάνω κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις, από τις οποίες και θα εξαρτηθεί ο επόμενος μήνας. Δεν έχω κανένα περιθώριο να χάνω τις στιγμές[…] Ο τρόπος σκέψης μάς τοξινώνει. Πλέον, άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι. Έμαθα να λέω “όχι”. Οτιδήποτε σε κάνει να μην περνάς καλά, είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε αντικείμενο είτε κατάσταση, πρέπει να το κόβεις μαχαίρι. Δεν πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στην κακοποίηση του εαυτού μας από τρίτους, διαφορετικά θα αρρωστήσουμε. Μετά από αυτό που μου έτυχε, κατάλαβα τι σημαίνει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Πηγή ενέργειας είναι ο εαυτός μας και όχι απαραίτητα ένας σύντροφος».

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X