Media

Νίκος Βέρτης: Σε καταφύγιο στο Ισραήλ πέρασε τη νύχτα! Αναβλήθηκε η συναυλία

Νίκος Βέρτης: Σε καταφύγιο στο Ισραήλ πέρασε τη νύχτα! Αναβλήθηκε η συναυλία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χθες βράδυ, ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του έφτασαν στο Τελ Αβίβ για τις προγραμματισμένες συναυλίες τους.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” πρόβαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του βομβαρδισμού. Ο Νίκος Βέρτης και η ομάδα του βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, όπου επικρατούσε πανικός. Άνθρωποι έτρεχαν πάνω κάτω, ενώ στη συνέχεια οι αρμόδιοι μετέφεραν το πλήθος στο καταφύγιο του αεροδρομίου.

Ο Νίκος Βέρτης και η δύσκολη νύχτα

Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε στον αέρα της εκπομπής με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, η οποία αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που έζησαν.

“Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια.

Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο στην Mirror η δολοφονία της Κάρολαϊν

Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται”, ανέφερε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι καλά, αλλά πολύ αναστατωμένος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X