Media

Ντροπή: Εμαθε ότι απολύεται ακούγοντας τη διαφήμιση την ώρα που έκανε εκπομπή

Ντροπή: Εμαθε ότι απολύεται ακούγοντας τη διαφήμιση την ώρα που έκανε εκπομπή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το προφίλ του σοβαρού και φιλεργατικού ομίλου που τόσο καιρό  καλλιεργούσε η ηγεσία του ομίλου 24media, του Δημήτρη Μάρη, αλλοιώνεται με γεωμετρική πρόοδο. Ύστερα από το πογκρόμ απολύσεων στο Ραδιόφωνο 247 και τις εκκαθαρίσεις στα σάιτ του ομίλου, μόλις την περασμένη εβδομάδα συνέβη το εξής πρωτότυπο και ταυτόχρονα τραγικό, απαράδεκτο και προσβλητικό για κάθε εργαζόμενο.

Ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος εργαζόταν στην 24Media και έκανε εκπομπή στο Ραδιόφωνο 247 από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ξέρετε πως έμαθε ότι απολύεται; Διαβάστε για να τρελαθείτε με τη νέα και πολύ πρωτότυπη μέθοδο αναγγελίας απόλυσης.   Που λέτε, στη διάρκεια διακοπής της εκπομπής του Μένιου Σακελλαρόπουλου για διαφημιστικά μηνύματα και ραδιοφωνικά τίζερ, τι απίστευτο λέτε να άκουσε ο δημοσιογράφος; Ακουσε να διαφημίζεται η νέα εκπομπή του ραδιοσταθμού με άλλον παραγωγό,  στην ώρα που έως εκείνη τη στιγμή μεταδιδόταν η δική του!

Αλλά οι αθλιότητες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού από σύμπτωση και μέσω sms ο Μένιος Σακελλαρόπουλος πληροφορήθηκε την ίδια μέρα ότι απολύθηκε και από το σάιτ Oneman στο οποίο εργαζόταν έως εκείνη τη στιγμή.
Για να αποδειχθεί ότι ο Δημήτρης Μάρης είναι όντως καινοτόμος εργοδότης, αφού εισάγει νέα ήθη στο χώρο. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν τα αποδέχεται ο νέος διευθυντής του ραδιοφώνου Βασίλης Σκουρής. Εσείς τι λέτε μετά τα όσα διαβάσατε;
Ο τέμπορα ο μόρες…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X