Media

Ο Χρήστος Μάστορας «πάγωσε» στο αέρα του «Ενώπιος Ενωπίω»

Ο Χρήστος Μάστορας «πάγωσε» στο αέρα του «Ενώπιος Ενωπίω»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια ξεχωριστή βραδιά βίωσε ο Χρήστος Μάστορας στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» όταν βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου την Πέμπτη στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, δεν ήταν και λίγες οι εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει ο οικοδεσπότης στον γνωστό τραγουδιστή. Εκ των οποίων όμως μία δεν περίμενε σε καμία περίπτωση!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως κάλεσε τον Χρήστο Μάστορα στην εκπομπή του ύστερα από τη συνύπαρξη που είχε με τον Γιώργο Νταλάρα. Έτσι, απρόσμενα, ο σπουδαίος ερμηνευτής βρέθηκε στην άλλη άκρη της… οθόνης!

«Αυτό τώρα ήταν… Κύριε Νταλάρα, τα σέβη μου» αναφώνησε με ενθουσιασμό ο Χρήστος Μάστορας. Τα θερμά λόγια που εξέφρασε, δε, για εκείνον ο Γιώργος Νταλάρας τον συγκίνησαν ιδιαιτέρως.

«Με συγκινεί για όλα αυτά που έχει πει! Κύριε Νταλάρα, θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλα και θέλω να σας πω ότι αν όλοι οι υπόλοιποι νέοι τραγουδιστές είμαστε καϊκάκια και καραβάκια, εσείς είστε μια πυξίδα σε μια θάλασσα που λέγεται μουσική και σας ευχαριστούμε που μας δείχνετε τον δρόμο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

https://www.youtube.com/watch?v=K0RIlKS9qH8

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X