Media

Ο Μιχάλης Μαρίνος αποχαιρετά το «Έλα στη θέση μου» με μια συγκινητική ανάρτηση

Ο Μιχάλης Μαρίνος αποχαιρετά το «Έλα στη θέση μου» με μια συγκινητική ανάρτηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η σειρά «Έλα στη θέση μου» είναι μια σειρά στην οποία συμμετείχε ο Μιχάλης Μαρίνος και θέλησε – όπως κάνουν όλοι- να αποχαιρετίσει τους συντελεστές με κάποιες φωτογραφίες αλλά και κάποια όμορφα λόγια στο Instagram.

«4 υπέροχα χρόνια..!!..όμορφες στιγμές καλές και δύσκολες με γέλια με χάρες και κούραση…άλλα ωραία ..πολύ ωραία…όμορφοι άνθρωποι..αγαπημένοι.. η τηλεοπτική μου οικογένεια για όλα αυτά τα χρόνια..μπροστά και πίσω από τις κάμερες…σας ευχαριστώ…θα μου λείψετε όλοι ❤..ένας μεγάλος κύκλος κλείνει… το ταξίδι για μένα φτάνει στο προορισμό του..!!..ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη συναισθήματα δημιουργία και χαμόγελα..😁 τα κρατάω στη καρδιά μου και χαμογελάω😁..και μετά..ποιος ξέρει…”όπως έρθουν τα πράγματα”😊 ..άλλα δε σας ξεχνάω..θα έρχομαι να σας βλέπω που και που😉 ..Σας αγαπώ !», έγραψε ο Μιχάλης Μαρίνου.

Έτσι ο ηθοποιός αποχαιρέτισε την τηλεοπτική του οικογένεια και τα σχόλια των διαδικτυακών του  φίλων ήταν πολλά και διάφορα!

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

…4 υπεροχα χρονια..!!..ομορφες στιγμες καλες και δυσκολες με γελια με χαρες και κουραση…αλλα ωραια ..πολυ ωραια…ομορφοι ανθρωποι..αγαπημενοι.. η τηλεοπτικη μου οικογενεια για ολα αυτα τα χρονια..μπροστα και πισω απο τις καμερες…σας ευχαριστω…θα μου λειψετε ολοι ❤..ενας μεγαλος κυκλος κλεινει… το ταξιδι για μενα φτανει στο προορισμο του..!!..ενα ταξιδι γεματο αγαπη συναισθηματα δημιουργια και χαμογελα..😁 τα κραταω στη καρδια μου και χαμογελαω😁..και μετα..ποιος ξερει…”οπως ερθουν τα πραγματα”😊 ..αλλα δε σας ξεχναω..θα ερχομαι να σας βλεπω που και που😉 ..Σας αγαπω ! #elastithesimou #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Marinos (@michalis_marinos_official) στις

Δείτε ακόμη: Τελικά ο Αρναούτογλου οφείλει τη φετινή επιτυχία στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X