Media

ΕΡΤ1: τηλεθέαση- ρεκόρ από εκπομπή της

ΕΡΤ1: τηλεθέαση- ρεκόρ από εκπομπή της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ασυνήθιστα υψηλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το πρώτο κανάλι της κρατικής ΕΡΤ1 το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 15-16 Φεβρουαρίου, χάρη σε συγκεκριμένη εκπομπή.

Πρόκειται για το «Στα τραγούδια λέμε ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Σαββάτοου και η οποία σημείωσε στο γενικό σύνολο 12,9%, απέναντι μάλιστα στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι», Ναταλία Δραγούμη και Μιχάλης Μαρίνος

Τέτοια νούμερα δεν είναι αναμενόμενα στην ΕΡΤ, πλην αθλητικών μεταδόσεων και Γιουροβίζιον. Η ΕΡΤ1 πάντως στο σύνολο του Σαββατοκύριακου είδε τα νούμερά της να εκτοξεύονται στο γενικό σύνολο. Αυτό συνέβη χάρη στη μετάδοση αθλητικών γεγονότων, όπως ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ, μεταξύ ΑΕΚ και Προμηθέα Πατρών, αλλά οι αγώνες της Super League.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το αθροιστικό μερίδιο και των τεσσάρων καναλιών της ΕΡΤ ήταν 12%, με την ΕΡΤ1 να σημειώνει 7%, την ΕΡΤ2 2,1%, την ΕΡΤ Sports 1,6% και την ΕΡΤ3 1,3%. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το μέσο μερίδιο των καναλιών της ΕΡΤ άγγιξε το 11,5%, με την ΕΡΤ1 να σημειώνει  6,2%, την ΕΡΤ2 2,9%, και την ΕΡΤ Sports με την ΕΡΤ3 από 1,2%.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X