Media

Ωχ! Βίκυ δες ποια θα σε αντικαταστήσει στο «Πάμε Πακέτο»!

Ωχ! Βίκυ δες ποια θα σε αντικαταστήσει στο «Πάμε Πακέτο»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει συνδλέσει άμεσα το όνομα της με την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» αλλά από ότι φαίνεται, ο ALPHA έχει βάλει σκοπό να δοκιμάσει μια άλλη παρουσιάστρια σε αυτό τον ρόλο.

Ως γνωστόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη και η εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τον κόσμο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει η εκπομπή πολύ γρήγορα! Αλλά στον ALPHA έχουν ήδη βρει το concept στο οποίο θα εντάξουν την Αντελίνα όπως αναφέρει το περιοδικό «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» και δεν είναι άλλο από το «Πάμε Πακέτο».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξη πριν από καιρό στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» είχε μιλήσει για την εκπομπή που παρουσίαζε ρίχνοντας τα βέλη της στον ALPHA και είχε πει:

«Ο Alpha είχε πάρει ένα κόνσεπτ, ένα φορμάτ, για να υπάρχει μια νομική κάλυψη, σε σχέση με όλο αυτό που είχε γίνει με τον ΑΝΤ1, το οποίο λεγόταν “The package”. Σε αυτό το φορμάτ δεν υπήρχε στούντιο, δεν υπήρχε παρουσιαστής, ήταν απλά ένα πακέτο που πήγαινε από σπίτι σε σπίτι. Και το έφτιαξα όλο αυτό εγώ διαφορετικό με όλες τις νομικές καλύψεις γιατί τυχαίνει να είμαι και νομικός για να μπορέσει να σταθεί ως πνευματικό προϊόν. Έκανα όλες αυτές τις διαφοροποιήσεις που χρειαζόταν και όλο αυτό είναι δημιούργημα δικό μου. Είναι δικό μου το δημιούργημα, δεν υπάρχει αυτό στο κόνσεπτ που έχει αγοράσει ο Alpha!»

Δείτε ακόμη: Άρης Σπηλιωτόπουλος: Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο με τη σύντροφό του (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X