Media

Παγιδευμένοι: Πολλές αποκαλύψεις, αγωνία και ένα βήμα πιο κοντά στο δολοφόνο

Παγιδευμένοι: Πολλές αποκαλύψεις, αγωνία και ένα βήμα πιο κοντά στο δολοφόνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα είναι μέρα πολλών αποκαλύψεων για του “Παγιδευμένους”.  Η Άννα προσπαθεί να κάνει τον Θοδωρή να της αποκαλύψει όλα όσα ξέρει για τη νύχτα της δολοφονίας της Μυρτούς. Μπορεί μέχρι τώρα όλα να οδηγούσαν σε εκείνον, τώρα όμως πρέπει να ανοίξει το στόμα του για να τιμωρηθεί ο πραγματικός ένοχος. Κι αυτός δεν είναι ο Θοδωρής, αλλά όποιος κρύβεται πίσω από τις τρικλοποδιές που του βάζουν συνεχώς.

Ο Θοδωρής όπως φαίνεται ήταν μέχρι τώρα το εύκολο θύμα για τον δολοφόνο της Μυρτούς που κυκλοφορεί ελεύθερος και συνεχίζει ανενόχλητος τη ζωή του, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της υπόθεσης. Για να καταφέρνει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τα αποδεικτικά στοιχεία, είναι φανερό πως βρίσκεται πολύ κοντά στην Άννα και τον Δημήτρη. Ίσως θα έπρεπε να κοιτάξουν καλύτερα γύρω τους για να δουν ποιος μπορεί να είναι.

Η Άννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της, αντισυμβατικό τρόπο έχοντας, όμως, να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη. Θα της πει, τελικά, ο Θοδωρής την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος;

Ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του κατηγορούμενου για τον φόνο της Μυρτούς. Τι θα κάνει όταν οι υποψίες του επαληθευτούν; Πόσο ακραία θα είναι η αντίδρασή του; Κατά βάθος γνωρίζει πως αυτό ισχύει αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί πως η Άννα του κρύβει κάτι τόσο ακραίο. Γιατί μόνο αν ήταν σίγουρη για την αθωότητα του Θοδωρή θα τον αναλάμβανε. Τι είναι αυτό που ξέρει η κόρη του και αρνείται να του το πει κατά πρόσωπο; Ποιον υποπτεύεται και θέλει να είναι μέσα στην υπόθεση για να τα μαθαίνει όλα;

Το χαμένο σκουλαρίκι της Μυρτούς, που θα οδηγήσει στον δολοφόνο, βρίσκεται. Από ποιον και πού;

Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων, ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

Το trailer του σημερινού επεισοδίου των Παγιδευμένων:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X