Media

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ξεφτιλίζει κορίτσια του reality – Της χρωστούν λεφτά

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»  ξεφτιλίζει κορίτσια του reality – Της χρωστούν λεφτά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαμός έχει γίνει με τις δηλώσεις που έκανε η παίκτρια του δεύτερου κύκλου του «My Style Rocks», Ναντίν Ανζάουι στην εκπομπή «Το Πρωινό», καθώς αποκάλυψε πως παίκτριες του δεύτερου κύκλου και του τρίτου της ζήτησαν βοήθεια και πως δεν πήρε χρήματα.

Η στιλίστρια αποφάσισε να ξεμπροστιάσει τις νεαρές διαγωνιζόμενες οι οποίες δε βρίσκονται στο παιχνίδι και ήταν «καταπέλτης» με τις δηλώσεις της!

«Το 80% των κοριτσιών που είναι στο My style rocks, έχουν στυλίστα. Έχω κάνει styling σε παίκτριες του πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου. Έρχονται σε εμένα γιατί ξέρω το My style rocks. Η Ζάννα πήρε ρούχα από το μαγαζί μου, δεν τα γύρισε ποτέ, δεν τα πλήρωσε ποτέ. Εξαφανίστηκε. Χάθηκαν τα λεφτά μου και τα ρούχα μου. Έκανα styling και στην Εύα Μπάση, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να με βρίζει. Η επιτροπή νομίζω πως ξέρει ότι έχουν στυλίστα. Η Σοφιάνα ερχόταν εδώ στο μαγαζί και της έκανα όλα τα looks. Ζήτησα από την Σοφιάνα να πάρω ένα ποσό όταν θα κέρδιζε το έπαθλο της εβδομάδας. Η Σοφιάνα κέρδισε 2 εβδομάδες και δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ για τα ρούχα μου. Η Σοφιάνα κοροϊδεύει όλο τον κόσμο. Η Soulaglamorous βρήκε όλα τα looks και η Σοφιάννα εξαφανίστηκε από εμένα. Θα τα πω όλα. Της έστειλα μήνυμα, της είπα θέλω τα λεφτά μου και μου είπε ότι η μάνα της τής τα πήρε όλα και πως έχει φύγει καιρό από το παιχνίδι και δεν υπάρχουν λεφτά», είπε η Ναντίν και έτσι κατάφερε να κάνει ξεφτίλα τις κοπέλες που συμμετείχαν στο My Style Rocks.

Η Σοφιάνα Σπίνουλα σε απάντηση της στην εκπομπή είπε πως δεν είχαν επαγγελματική σχέση και η Ζάνα αποκάλυψε πως έχει πάρει μόνο δυο ρούχα.

Πανικός!

Δείτε ακόμη: Δεν χαραμίζει…ούτε το σάλιο της η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Τούνη! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X