Media

«Ψέματα»: Έπεσε «μαύρο» στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς

«Ψέματα»: Έπεσε «μαύρο» στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν ετοιμαστεί να παρακολουθήσουν το δεύτερο επεισόδιο της δραματικής- επίκαιρης- σειράς «Ψέματα» (Alpha), το βράδυ της Πέμπτης (12/5) και ας είχε «απέναντι» η ΕΡΤ1 τον β ημιτελικό της Eurovision .

Το επεισόδιο της σειράς ήταν προγραμματισμένο να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha στις 22.40. «Έπεσαν» οι τίτλοι αρχής κι ύστερα «έπεσε «μαύρο». Στην επιστροφή από διαφημιστικό διάλειμμα άρχισε η προγραμματισμένη -για αργότερα- εκπομπή «Αυτοψία».

Αμέσως αναπτύχθηκαν σενάρια «συνομωσίας». Ότι έπεσε θύμα εσωτερικής λογοκρισίας, λόγω περιεχομένου, απο τη μια, ότι επίτηδες το «κοψε» ο σταθμός για να κάνει αβάντα στην ΕΡΤική μετάδοση από το Τορίνο, ή ότι «φοβήθηκαν» κάποιοι στο κανάλι μήπως εξαιτίας και της Eurivision το επεισόδιο πήγαινε «άπατο» σε τηλεθέαση.

Τίποτα από όλα αυτά και άλλα περισσότερα, εξίσου ευφάνταστα. Τα διασκέδασε όλα το κανάλι με ανάρτηση στο τουίτερ, που έκανε αναπαραγωγή του τιτιβίσματος της σειράς: «Το 2ο επεισόδιο της σειράς ΨΕΜΑΤΑ δεν θα μεταδοθεί λόγω τεχνικού προβλήματος. #psemata @alphatvgreece».

Στο κανάλι εξετάζεται ο αναπρογραμματισμός του συγκεκριμένου επεισοδίου σε άλλη μέρα ή την ερχόμενη Πέμπτη την ίδια ώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X