Media

«Σασμός»: Διασκέδασε τον… θάνατο του με πάρτι

«Σασμός»: Διασκέδασε τον… θάνατο του με πάρτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ένα πάρτι αποχαιρέτησε τον ρόλο του Πετρή στη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» (Alpha) ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι που τον υποδύεται με μεγάλη επιτυχία.

Ο Πετρής Βρουλάκης , σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, πεθαίνει και μάλιστα πέφτει νεκρός από το χέρι του Αστέρη,  και ο θάνατός του σκορπά θλίψη στο τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι ο Κώστας Νικούλι αποχαιρέτισε τον ρόλο που τόσο αγάπησε με πάρτι στο μαγαζί που διαθέτει ο σύντροφος της Δανάης Παππά, της τηλεοπτικής «Θοδώρας», Λάμπρος Λάζαρης.

Εκεί βρέθηκαν  ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου, η Ευγενία Σαμαρά με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη, η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη, η Σάντυ Χατζηιωάννου και η Ερριέτα Μανούρη.

Μάλιστα του είχαν ετοιμάσει τούρτα με τη φωτογραφία του σε κηδειόχαρτο το οποίο έγραφε: «Πέτρο Βρουλάκη θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας».

Ο Λάμπρος Λάζαρης, σύντροφος της Δανάης Παππά όμως, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα και υπονοούμενα γράφοντας «Καλό ταξίδι φίλε» και κάνοντας tag τον Κώστα Νικούλι και το επίσημο account του Survivor, άναψε φωτιές!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X