Media

Σπίτι με το MEGA: Πρεμιέρα με την Πέγκυ Ζήνα

Σπίτι με το MEGA: Πρεμιέρα με την Πέγκυ Ζήνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το «Σπίτι με το MEGA» κάνει πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21:00 στο MEGA. Η οικοδέσποινα θα υποδεχτεί την Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Τουρνά. Δίπλα τους θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς, κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς .

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που έχουν σημαδέψει το λαϊκό ρεπερτόριο, μιλάει για τα παιδικά της χρόνια και εξομολογείται άγνωστες προσωπικές της ιστορίες. Παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα με τραγούδια του σπουδαίου Σταμάτη Σπανουδάκη. Η Έλενα Παναγιωτίδου, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του «X Factor», ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια της Πέγκυς Ζήνα.

Ο Κώστας Τουρνάς μάς θυμίζει όλες εκείνες τις επιτυχίες του που αγαπήσαμε και κάνει μια συγκινητική αναδρομή με την Ιλένια Ουίλιαμς στα τραγούδια των θρυλικών Poll. Μαζί, μοιράζονται αξέχαστες στιγμές από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον αγαπημένο πατέρα της Ιλένια και πολύτιμο συνεργάτη του Κώστα Τουρνά. Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης μάς ταξιδεύει στα παιδικά χρόνια του Κώστα Τουρνά.

Δείτε το τρέιλερ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X