Media

Still Standing: Αυτές είναι οι αλλαγές στο φετινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1

Still Standing: Αυτές είναι οι αλλαγές στο φετινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για 2η χρονιά το Still Standing θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Ο σταθμός έδωσε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν στο τηλεπαιχνίδι, χωρίς η πρώτη χρονιά να είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Ωστόσο η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική, καθώς το παιχνίδι θα έχει αλλαγές. Φέτος το Still Standing δίνει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στον αντίπαλο να διεκδικεί τη θέση του βασικού διαγωνιζόμενου! Όποιος αντίπαλος κερδίσει τον βασικό παίκτη θα μπορεί να πάρει τη θέση του και να αρχίσει έναν νέο κύκλο μονομαχιών με 10 αντιπάλους απέναντί του με το συγκεντρωμένο από τον προηγούμενο ποσό να παραμένει δικό του μέχρι τέλους, ανεξάρτητα εάν χάσει ή κερδίσει.

Επιπλέον, στη φετινή σεζόν το Still Standing έχει 4 νέες κατηγορίες ερωτήσεων!

Ερωτήσεις με εικόνες: Οι παίκτες, με τη βοήθεια του κρυπτόλεξου, καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων οι οποίες θα συνοδεύονται από εικόνες.

Ερωτήσεις με αναγραμματισμό: Η απάντηση «αποκαλύπτεται» με τα γράμματα ανακατεμένα . Οι παίκτες πρέπει να βάλουν τα γράμματα στη σωστή σειρά ενώ έχουν τη δυνατότητα να δώσουν όσες απαντήσεις θέλουν εντός του χρόνου.

Τριπλή επιλογή: Τρεις απαντήσεις δίνονται στους διαγωνιζόμενους, οι οποίες θα παραμείνουν ίδιες μέχρι το τέλος της μονομαχίας. Οι παίκτες καλούνται, σε διαφορετικές ερωτήσεις, να δώσουν μόνο μία απάντηση και να επιλέξουν ποια από αυτές τις τρεις απαντήσεις είναι η σωστή.

Βρες τον στίχο: Για πρώτη φορά εισάγεται και μουσικό απόσπασμα στο παιχνίδι. Οι παίκτες θα πρέπει να βρουν τον «κρυμμένο» στίχο του ελληνικού τραγουδιού που ακούνε και διαβάζουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X