Media

«Survivor»: Έκπληξη τα δυο νέα ονόματα! Το ραντεβού τους με την Acun Media και η δελεαστική πρόταση

«Survivor»: Έκπληξη τα δυο νέα ονόματα! Το ραντεβού τους με την Acun Media και η δελεαστική πρόταση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην ανησυχία μη τυχόν και το «Survivor» αποδειχθεί ένα ακόμα ναυάγιο τηλεθέασης (όπως και το περσινό άλλωστε) η εταιρεία παραγωγής πασχίζει να βρει πρόσωπα αναγνωρίσιμα που θα κάνουν τη διαφορά. Τελευταίες απελπισμένες κρούσεις δέχθηκαν η Ιωάννα Μπούκη, η σύζυγος του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ και ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης.

Στην αρχή η Ιωάννα Μπούκη είχε αρνηθεί κατηγορηματικά προφασιζόμενη ότι οι οικογενειακές της υποχρεώσεις δεν της το επιτρέπουν, η παραγωγή επανήλθε με μια πιο δελεαστική πρόταση και οι συζητήσεις άρχισαν και πάλι μαζί της.

Όσο για τον Χρήστο Χολίδη έχει ακουστεί έντονα και στο παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης. Ο τραγουδιστής δέχτηκε και πάλι πρόταση και φαίνεται πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να ταξιδέψει φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο νωρίς από ποτέ προγραμματίζουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι να βγάλουν στον αέρα το νέο κύκλο του  ριάλιτι δήθεν επιβίωσης. Οι δύο πλευρές εκτιμούν ότι το κανιβαλικό τηλεριάλιτι μπορεί να φέρει πίσω στο κανάλι τα χαμένα ποσοστά τηλεθέασης και, φυσικά, αν η πρεμιέρα γίνει προς τα τέλη του Δεκεμβρίου θα προλάβουν τον ανταγωνισμό. Παρουσιαστής θα είναι ξανά ο Γιώργος Λιανός, που κέρδισε το μεγάλο στοίχημα, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στο κάστινγκ των παικτών.

Ως επικρατέστεροι είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο ηθοποιός (πρώην αθλητής στίβου ) Δημήτρης Βλάχος, η fashion blogger Έλενα Γαλίφα (αλλοτινή γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας), η νεοφανής παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου και ο Κώστας Δαλάκας (θιασώτης της γυμναστικής και της σωματοδομής).

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X