Media

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, ο οποίος θα λάβει το «χρυσό» έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Σχίζας, μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, ήταν οι φιναλίστ του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, το οποίο έπειτα από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο έφτασε στο τέλος του.

Ο τελικός διεξήχθη στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, με τον νικητή να προκύπτει έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δύο φιναλίστ, μπήκαν στο παιχνίδι μερικές βδομάδες αργότερα από τους πρώτους συμμετέχοντες, κατάφεραν να αντέξουν την πείνα και τις δύσκολες συνθήκες και να φτάσουν μέχρι το τέλος.

 Πρωταγωνιστές τα φαβορί και όχι αουτσάιντερ

Μία διαδρομή η οποία έφτασε στο τέλος της δίχως πολλές εκπλήξεις. Με πρωταγωνιστές τα φαβορί και όχι αουτσάιντερ. Με φιναλίστ δύο παίκτες που δεν μπήκαν εξ αρχής αλλά κατάφεραν να σταθούν όρθιοι σε ψηφοφορίες, δοκιμασίες και ίντριγκες. Ειδικά στο τελευταίο, το οποίο φέτος είχε την τιμητική του.

Το ριάλιτι σε όλο του το μεγαλείο. Υπήρχε και κάτι ακόμη που συνέδεε τους δυο φιναλίστ, Αρη και Στάθη.

Το γεγονός ότι έξω από την αρένα του ριάλιτι πρωταγωνίστησαν οι σύντροφοί τους, Μαρία Αντωνά και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αντίστοιχα. Είτε με δηλώσεις και σχόλια σε εκπομπές, είτε οργανώνοντας για τα καλά εκστρατείες στήριξης και ψηφοφοριών. Έγινε και αυτό στο φετινό «Survivor». Το πέμπτο κατά σειρά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X