Media

Θοδωρής Αθερίδης όπως λέμε… Σεμίνα Διγενή!

Θοδωρής Αθερίδης όπως λέμε… Σεμίνα Διγενή!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σεμίνα Διγενή και ο Θοδωρής Αθερίδης θα ενώσουν τις δυνάμεις του και έρχονται με μια νέα εκπομπή στο MEGA, η οποία θα μας θυμίζει κάτι από τα παλιά αλλά θα έχει και σύγχρονες νότες.

Σύμφωνα με τον Άρη Μίχα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σεμίνα Διγενή θα συνεργαστούν για τις ανάγκες μια νέας εκπομπής η οποία θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Πάμε στο “Έλα και θα δεις”… Είναι η καινούρια εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή. Θα έχει στοιχεία από αρκετές παλαιότερες εκπομπές της Σεμίνας… “Οι εντιμότατοι φίλοι μου”, “Top Stories”. Θα είναι ένα βραδινό talk show στο οποίο θα μαζεύονται μεγάλες παρέες ανθρώπων πουν έχουν κάποια κοινή διασύνδεση μεταξύ τους».

Στην συνέχεια κατέληξε πως «έμαθα και κάποια περαιτέρω στοιχεία για αυτή την εκπομπή. Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και η πρώτη ή η δεύτερη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στα τριακοστά πρώτα γενέθλια του Mega. Θα δούμε πολλά πρόσωπα του ψυχαγωγικού σταθμού, που κάποιοι έχουν και χρόνια να εμφανιστούν στην τηλεόραση, να δίνουν το παρόν στην συγκεκριμένη εκπομπή», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή.

Δείτε ακόμη: Big Brother: Η Σοφία μαζεύει βαλίτσες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X