Media

Βάσια Παναγοπούλου: Η Ασπασία στη “Γη της Ελιάς” θα κάνει την επανάστασή της

Βάσια Παναγοπούλου: Η Ασπασία στη “Γη της Ελιάς”  θα κάνει την επανάστασή της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα η Βάσια Παναγοπούλου και μίλησε για το θέατρο και τις μεγάλες παραστάσεις που έχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τον ρόλο που της άνοιξε και πάλι την πόρτα στη μυθοπλασία. Είναι ο ρόλος της Ασπασίας Καπερνάρου στη “Γη της Ελιάς”.

Για τις εξελίξεις στη ζωή της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς, η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε: «Η Ασπασία θα ταρακουνηθεί και θα αναθεωρήσει τα πάντα. Η Ασπασία που θα δούμε από εδώ και πέρα εξελίσσεται. Καλώς ή κακώς έχει ξεχωρίσει τα παιδιά της. Έχασε κάτι που αγαπάει πάρα πολύ και αυτό θα την οδηγήσει -επειδή τη βλέπουμε σε αυτά τα επεισόδια κουρέλι- σε ψυχολόγο. Είναι πολύ σημαντικό ότι με τη βοήθεια ειδικού θα ξανασταθεί στα πόδια της. Η Ασπασία θα κρίνει όλη της τη ζωή, θα μετρήσει πού έχει κάνει λάθος και πού όχι. Πόσο λάθος έχει φερθεί στην κόρη της. Ο Δημοσθένης μένει ο ίδιος και χειρότερος Όσο και αν πονάει. Είναι καρφωμένος στον δικό του κόσμο. Όταν δει ότι αυτό έχει επιπτώσεις σε όλη του την οικογένεια. Και η μικρή θα αντιδράσει, έχει μια μάνα βυθισμένη στον πόνο, έναν πατέρα που φωνάζει, θα αντιδράσει και αυτή», σχετικά με τη ζωή της μετά τον θάνατο του γιου της.

Παράλληλα η Βάσια Παναγοπούλου είπε πως η Ασπασία θα κάνει την επανάστασή της στον Δημοσθένη, θα απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τον πόνο της και θα ζητήσει διαζύγιο. Όπως δήλωσε η Ασπασία δεν ζούσε καλά με τον Δημοσθένη και αρχίζει να ασχολείται περισσότερο με την κόρη της: «Πέρναγε μία κρίση στον γάμο της, δεν ήταν σίγουρη ότι είναι παιδί του άντρα της Χάιδως. Πηγαίνοντας στον ψυχολόγο όλα αυτά θα τα δούμε. Από την ώρα που έχει χάσι τον γιο της δεν φοβάται εάν θα μαθευτεί το θέμα με την κόρη, είναι μικρό μπροστά σε αυτό. Θα τη δούμε να σηκώνει ανάστημα μπροστά στον Δημοσθένη, να του λέει «Σκάσε!», ενώ την ευχαριστεί η επιστροφή στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι που είναι το Mega.

Στον χώρο του θεάτρου, η Βάσια Παναγοπούλου βλέπει να γίνονται πολλές αλλαγές και σίγουρα προς το καλύτερο: «Τα πράγματα, νομίζω, άρχισαν να φτιάχνουν και να αλλάζουν στο θέατρο όταν έγιναν οι ηθοποιοί και παραγωγοί. Ο ηθοποιός είναι σαν μωρό, έχει ανάγκη να του δείχνεις ότι τον αγαπάς, ότι τον φροντίζεις και τον προσέχεις, δεν ήταν όλοι οι παραγωγοί έτσι», δηλώνει η Βάσια Παναγοπούλου για τις παραγωγές στο θέατρο. Υπήρχαν ελάχιστες εξαιρέσεις. Αναγκάστηκαν λοιπόν οι ηθοποιοί να γίνουν παραγωγοί γι’ αυτό. Σαφώς είναι γνώμονας η επιτυχία αλλά δεν είναι μόνο αυτό». Ενώ στην τηλεόραση βλέπει πως υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους ηθοποιούς με τις παραγωγές των νέων σειρών: «Έχουμε καλές και πολλές παραγωγές που δίνει την ευκαιρία στους νέους να υπάρξουν», συμπλήρωσε η Βάσια Παναγοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X