Media

Βλακώδες ομοφοβικό σχόλιο του διευθυντή του Σκάι 100,3 Βασίλη Χιώτη

Βλακώδες ομοφοβικό σχόλιο του διευθυντή του Σκάι 100,3 Βασίλη Χιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βλακώδες ομοφοβικό σχόλιο κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε στον αέρα, ο διευθυντής του Σκάι 100,3 Βασίλης Χιώτης, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Μία του Νότη, δύο του Νότη». Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αρνητικά σχόλια για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή στέλεχός του.

Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση για το μέρος που θα καταταγεί στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο διευθυντής του Σκάι 100,3 είπε, ενώ ταυτόχρονα γελούσε ότι «βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα». Μάλιστα, ο συμπαραγωγός της εκπομπής, Νότης Παπαδόπουλος, του είπε «να μαζευτεί».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια, ο Βασίλης Χιώτης επανήλθε με ανάρτηση στο twitter για να «δικαιολογηθεί», αναφέροντας ότι «επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ ότι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα να τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ».

Αυτό το βαθιά ομοφοβικό σχόλιο γίνεται λίγες μέρες, μετά τις χυδαιότητες του Αχιλλέα Μπέου, που προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Σχόλιο eretikos.gr: Πρόκειται περί μεγάλης ανοησίας ενός ανθρώπου που νομίζει ότι έκανε χιούμορ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Τύφλα να ‘χει ο Μπέος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X