Media

Ζαλίζουν τα ποσά που προσφέρει ο Ατζούν Ιλίτζαλι για το «Celebrity» –

Ζαλίζουν τα ποσά που προσφέρει ο Ατζούν Ιλίτζαλι για το «Celebrity» –
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προσπάθεια να αναχωρήσει η παραγωγή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας για τον Άγιο Δομίνικο κάνουν τα στελέχη της Acun Medya Ελλάδας κλείνοντας τις τελευταίες εκκρεμότητες για το «I am a Celebrity get me out of here» του Ατζούν Ιλίτζαλι που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.

Γιώργος Λιανός θα είναι ο παρουσιαστής και συμπαρουσιάστριά του η Καλομοίρα. Τα γυρίσματα του ριάλιτι που έχει κάποιες τρομακτικές δοκιμασίες (π.χ επαφές με ερπετά και έντομα) θα είναι σύντομα και θα διαρκέσουν 6 εβδομάδες.

Τα ονόματα που βρίσκονται προ των τελικών υπογραφών είναι οι: Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Χειμωνέτος, Τάσος Ξιαρχό, Αγγελική Ηλιάδη, Μαρία Καλάβρια, Δημήτρης Βλάχος ενώ στη λίστα σύμφωνα με πληροφορίες του Reader προστέθηκε τα τελευταία 24ωρα και το όνομα του ράπερ Bo που είχε πρόταση πέρσι και για το «All Star Survivor» όμως τελικά δεν ταξίδεψε στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως σε κάποιες περίπτωσης τα ποσά που προσφέρθηκαν από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι ξεπέρασαν τις 5.000 ευρώ την εβδομάδα που ήταν το «κλειστό» ποσό που δόθηκε πέρσι στο «Survivor». Η διαπραγμάτευση η οποία σε κάποιες περιπτώσεις επωνύμων συνεχίζεται είναι ελεύθερη δηλαδή δεν έχει ταβάνι αλλά ούτε και πάτο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X