Show Biz

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το «ευχαριστώ» στους followers της

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το «ευχαριστώ» στους followers της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μοιράστηκε πριν από λίγες μέρες στα social media, μια φωτογραφία όπου μας έδειξε πως έχει πάθει ένα ατύχημα και χρειάστηκε να τις βάλουν γύψο στο πόδι της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ανήρτησε μια νέα φωτογραφία στο λογαριασμό της και μοιράστηκε μαζί μας μια εικόνα όπου κρατά πατερίτσες και έχει στολίσει τον γύψο στο πόδι της.

«Καλά Χριστούγεννα! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας..με συγκινείτε πραγματικά. Μετά από 6 ώρες ταλαιπωρίας στο ΚΑΤ, νιώθω ευγνώμων που τη γλίτωσα σχετικά εύκολα και δεν ήταν σπάσιμο… Μια βόλτα σε ένα νοσοκομείο μας κάνει να θυμόμαστε ότι το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ΥΓΕΙΑ! Καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειες σας. Υγεία & αγάπη, όλα τα αλλά είναι περιττά… ΥΓ: Μην σας τύχει ασθενής τόσο γκρινιάρα σαν εμένα, τη βάψατε».

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλά Χριστούγεννα Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας..με συγκινείτε πραγματικά Μετά από 6 ώρες ταλαιπωρίας στο ΚΑΤ, νιώθω ευγνώμων που τη γλίτωσα σχετικά εύκολα και δεν ήταν σπάσιμο..μια βόλτα σε ένα νοσοκομείο μας κάνει να θυμόμαστε ότι το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ΥΓΕΙΑ! Καλές γιορτές σε εσάς & τις οικογένειες σας❤️ Υγεία & αγάπη, όλα τα αλλά είναι περιττά.. ΥΓ: Μην σας τύχει ασθενής τόσο γκρινιάρα σαν εμένα..Τη βάψατε

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bayaant) στις

Δείτε ακόμη: Πέτρος Μπούτος: Ο άνθρωπος του Μαρινάκη που «κόβει-ράβει» στο Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X