Παρασκήνιο

Ο Ακης Πετρετζίκης έδωσε πολύ πόνο στην κυβέρνηση

Ο Ακης Πετρετζίκης έδωσε πολύ πόνο στην κυβέρνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πόνεσε πολύ την κυβέρνηση η δημόσια τοποθέτηση του εθνικού μας μάγειρα Άκη Πετρετζίκη  για τα προβλήματα που παρουσιάζει ο χώρος της εστίασης. δεδομένου ότι οι παράγοντες που βρίσκονται δίπλα στον πρωθυπουργό θεωρούν ότι  όταν αντιδρούν οι σελέμπριτι,  μπορούν να τους δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Το γεγονός λοιπόν ότι ο Άκης  Πετρετζίκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα  δημοφιλής, εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ  ως … «καταπέλτης»  εναντίον  της κυβέρνησης, αφήνοντας αμήχανο ακόμη και τον συνήθως επιδέξιο επικοινωνιακά Άδωνι Γεωργιάδη, έφερε μουρμούρες στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.

 Ο Άκης Πετρετζίκης  περιέγραψε την κατάσταση που ζουν οι άνθρωποι της εστίασης και κάλεσε το κράτος να πληρώσει  το δώρο Χριστουγέννων. Ακόμα  αποκάλυψε ότι ουδείς γνωρίζει τον αλγόριθμο της επιστρεπτέας προκαταβολής και, άρα, οι επιχειρηματίες δεν γνωρίζουν το ακριβές ποσό που θα λάβουν. «Κανείς δεν ξέρει τον αλγόριθμο της επιστρεπτέας προκαταβολής. Δεν ξέρουμε αν συμφέρει να κλείσουμε το μαγαζί ή όχι», επεσήμανε ο Άκης Πετρετζίκης καταγγέλλοντας μάλιστα πως όσες επιχειρήσεις άνοιξαν το 2020 «είναι σαν να μην υπάρχουν για την κυβέρνηση».

Και πρόσθεσε: «Η επιστρεπτέα προκαταβολή είναι δάνειο, είναι χρήματα που θα κληθούμε να δώσουμε πίσω. Οι ρυθμίσεις είναι όλες δάνεια. Μπορεί να φαίνεται μια επιχείρηση ότι βγαίνει αλλά από το καινούργιο έτος θα ζητηθούν όλα τα χρήματα πίσω. Θα έχουμε να πληρώσουμε δόσεις δανείων παντού. Δάνεια που ήρθαν με το ζόρι», σημείωσε ο ίδιος ο σεφ, ακτινογραφώντας πλήρως την απελπισία των επιχειρηματικών εστίασης και αφήνοντας εκτεθειμένη την κυβέρνηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X