Ο Προβοκάτορας

Ο Μητσοτάκης θα διαγράψει τους Ευρωβουλευτές της ΝΔ…

Ο Μητσοτάκης θα διαγράψει τους Ευρωβουλευτές της ΝΔ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο εμπνευστής της άρσης της πατέντας των εμβολίων, ο πολιτικός που επηρέασε καθοριστικά και τον Τζο Μπάιντεν να συμπαραταχθεί με το στρατόπεδο των πολιτικών που ζητούν να αρθεί η πατέντα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να διαγράψει τους Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνει διαφορετικά, αφού την ώρα που αυτός προτάσσει τα στήθη του για μία κοσμοϊστορική απόφαση, να τον αδειάζουν οι ευρωβουλευτές και να ψηφίζουν κατά της άρσης των πατεντών των εμβολίων, να αντιτάσσονται δηλαδή στον αγώνα ζωής του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως θα πει και ο Γιώργος Γεραπετρίτης αν ρωτηθεί.

Δεν είναι αστείο. Είναι πολύ σοβαρό. Είναι ανταρσία και ουσιαστικά υπονόμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι σαν να λένε ότι όσα υποστηρίζουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Αριστοτελία Πελώνη και τα “πετσοταϊσμένα” σάιτ, κανάλια και εφημερίδες, ότι δηλαδή ήταν μπροστάρης στον αγώνα για την άρση των πατεντών, είναι ένα μεγάλο ψέμα, ένα fake news πολύ υψηλού επιπέδου.

Γιατί οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όταν ψηφίζουν να μην αρθούν οι πατέντες, ουσιαστικά μας λένε πως όλοι οι προαναφερόμενοι ψεύδονται.

Και για να μην λέμε κουβέντες του αέρα δείτε τι ψήφισαν στην Ευρωβουλή πριν μερικές μέρες και αποφανθείτε αν σαμποτάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεπώς αυτός θα πρέπει να τους διαγράψει μονοκονδυλιά.

Λοιπόν πριν από 8 ημέρες οι 7 ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταψήφισαν  την πρόταση της Αριστεράς για την άρση προστασίας των πατεντών.

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτρος Κόκκαλης «οι συγκεκριμένοι ευρωβουλευτές «αυτονομήθηκαν, άκουσαν τον κ. Μητσοτάκη, ή απλά νοσταλγούν τον κ.Τραμπ; Η αριστεία ως τελευταία οπισθοφυλακή του νεοφιλελευθερισμού στην Ευρώπη».

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας επανήλθε με tweet στην πρόταση για άρση του καθεστώτος προστασίας των πατεντών, με αφορμή τις εξελίξεις στην Ινδία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πέτρου Κόκκαλη

Οπότε δικαίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους διαγράψει. Αν δεν το κάνει τότε θα είναι σαν να μας λέει πως Γεραπετρίτης, Πελώνη, Πρώτο Θέμα και άλλα καλοταϊσμένα ΜΜΕ ψεύδονται ασύστολα…

Ο πατενταρισμένος Προβοκάτορας

«Οδοστρωτήρας» Πολάκης! «Πληρωμένα τζουκ μποξ του Μητσοτακέικου!»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X